Găsire şi ştergere adrese duplicat


Soft pentru găsire
şi ştergere adrese duplicat

Lucrezi cu date? De exemplu, în marketing, cu liste de adrese? Atunci probabil că ați fost deja deranjat de faptul că, în majoritatea cazurilor, calitatea datelor dvs. nu este atât de bună pe cât ar putea fi. De exemplu, acestea conțin adesea intrări duplicate care sunt greu de identificat, mai ales dacă este vorba de nume de companii sau persoane. Sau vă confruntați cu problema de a trebui să fuzionați date din surse diferite. Atunci aruncați o privire la următoarele produse:

  • DedupeWizard 8: Un soft simplu, ce poate fi utilizat fără niciun fel de cunoştinţe tehnice speciale, pentru căutarea adreselor duplicate în Excel. Adresele duplicat pot fi găsite utilizând adresa poştală, numărul de telefon şi / sau adresa de e-mail, fie într-o singură listă de adrese, fie în două liste de adrese, aşa cum este necesar pentru considerarea listelor de retragere. Pot fi procesate doar fişiere Excel.
  • DataQualityTools 8: Comparat cu DedupeWizard, DataQualityTools oferă mai multe opţiuni de căutare a adreselor duplicat şi, de asemenea, o serie întreagă de funcţii suplimentare pentru procesarea datelor adreselor, precum funcţia de a uni câmpurile datelor. Pe lângă fişiere Excel, programul poate, de asemenea, să proceseze fişiere de tip dBase, ACCESS, VistaDB şi text, precum şi sisteme server de baze de date, precum MS SQL Server, PostgreSQL, ORACLE şi MySQL.

Informații suplimentare: www.dataqualityapps.com